Kövess minket:
Eseménynaptár
2020. január
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes esemény ›

Főoldal / Iskoláink / Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Cím: 7090 Tamási, Deák F. u. 6-8.
Telefon: 06-74-471-127
Honlap: valyipeter.szekszardiszc.hu
E-mail: vida.lajos@valyipeter.szekszardiszc.hu
Igazgató: Vida Lajos

Intézményünkben általános iskolát és középiskolát végzett tanulók számára folytatunk szakközépiskolai, képzőművészeti szakközépiskolai és szakiskolai szakképzést, felnőttek számára internet alapú esti gimnáziumi képzést. A szakmai képzés területei igazodnak a piaci követelményekhez.

A Vályi Tamási város és környéke legnagyobb középiskolája. Iskolaépületeink színvonalas oktatási körülményeket biztosítanak. Korszerű számítástechnikai szaktantermek, multimédiás szaktanterem, nyelvi labor állnak tanulóink rendelkezésére. A kínált szakmák mindegyikében megfelelő iskolai gyakorlati bázissal rendelkezünk.

Sok évtizedes hagyomány kötelez bennünket arra, hogy a fiatal diákokból olyan szakembereket neveljünk, akik nemcsak a választott szakmájukban, hanem az életben is megállják a helyüket. Tanulóink elméleti és gyakorlati képzését korszerű szakmai követelmények szerint végezzük. Tehetséggondozó tevékenységünk eredményeként iskolánk tanulói több szakmában minden tanévben ott vannak az ország első helyezettjei között. Közismereti versenyeken és művészeti és sportrendezvényeken is szép sikereket aratnak. Az iskola fogadja a sajátos nevelési igényű tanulókat is, akik számára a szakértői vélemény alapján fejlesztő foglalkozásokat tartunk.

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva