Kövess minket:
Eseménynaptár
2020. január
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes esemény ›

Főoldal / Iskoláink / Szekszárdi SZC Magyar László Szakképző Iskolája

Szekszárdi SZC Magyar László Szakképző Iskolája

Cím: 7020 Dunaföldvár, Templom u. 9.
Telefon: 75/ 541-266, 75/ 677-646
Honlap: magyarlaszlo.szekszardiszc.hu
E-mail: titkarsag@magyarlaszlo.szekszardiszc.hu
Igazgató: Hegedüs Ferenc

Iskolánk a legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a tanulókat - képességeik kibontakoztatásával- felkészítse a sikeres szakmai vizsgára, a sikeres érettségi vizsgára.
A szakiskolában és a hozzá kapcsolódó speciális szakiskolában a 3 éves szakképzés folyik a szakiskolai közismereti és szakképzési kerettanterv alapján.

A 9. évfolyamban diákjaink iskolai tanműhelyben sajátítják el a szakma alapjait, 10. osztálytól tanulószerződéssel vállalkozásokban tanulják a választott szakmát. A tanulószerződés megkötése után tanulmányi eredménytől függően ösztöndíjban részesülnek, hiányszakmák esetén diákjaink állami ösztöndíjat is kaphatnak.

A felvétel tanulmányi eredmény alapján történik, de egészségügyi alkalmassági követelményeknek is meg kell felelniük a hozzánk jelentkezőknek.

Felzárkóztató tevékenységgel is segítjük tanítványaink eredményességét. Felvállaltuk a sajátos nevelési igényű tanulók képzését is. Tehetséges diákjaink eredményesen szerepelnek a szakiskolások közismereti tanulmányi versenyén, végzőseink sikeresen szerepelnek a szakmai vizsgákon, tanítványaink megállják helyüket a munka világában.

Ennek érdekében széleskörű kapcsolatokat tartunk fenn a helyi és környékbeli vállalkozásokkal, a dunaföldvári és környékbeli civil és sportszervezetekkel is együttműködünk.

Mindennapjainkat a hagyományos iskolai rendezvények, kirándulások, színházlátogatások és szabadidős tevékenységek teszik színesebbé.
Intézményünk jól felszerelt: saját tankonyhával, tanebédlővel, tanműhellyel, tankerttel, pályaorientációs tantermekkel, nyelvi- és informatikai szaktanteremmel rendelkezik.Az intézményben mindenki számára biztosítunk étkezési lehetőséget.

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva