Kövess minket:
Eseménynaptár
2020. január
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes esemény ›

Főoldal / Iskoláink / Szekszárdi SZC I. István Szakképző Iskolája

Szekszárdi SZC I. István Szakképző Iskolája

Cím: 7030 Paks, Iskola u. 7.
Telefon/Fax: 75/311-278
Honlap: iistvan.szekszardiszc.hu
E-mail: titkarsag@iistvan.szekszardiszc.hu
Igazgató: Czethoffer Gyuláné

A Paksi I. István Szakképző Iskola alapvetően a Paksi Atomerőmű, valamint a paksi és Paks környéki vállalkozások munkaerőigényét igyekszik kielégíteni. Mindenkori aktuális szakmaválasztékunkat éppen ezért a munkaerő piac igényeinek megfelelően próbáljuk összeállítani, különös hangsúlyt fektetve a hiányszakmák oktatására.

A paksi vállalkozásokkal rendkívül szoros együttműködésben állunk, hiszen a legtöbb gyakorlati képzőhelyünk közvetve, vagy közvetlenül a Paksi Atomerőmű részére dolgozik. Éppen ezért rendkívül magas követelmény és minőségi elvárások mellett sajátítják el tanulóink a szakma sajátosságait a képzési idő alatt.

Iskolánk rendkívül érzékeny a technikai és technológiai innovációra, ezért folyamatos résztvevői vagyunk a szakképzésben zajló pályázatoknak. Pl.: Decentralizált, TÁMOP.

Iskolánk diákjai számára minden évben több lehetőséget biztosítunk a legnagyobb, Magyarországon is telephellyel rendelkező cégek bemutatására.

Szakmai tapasztalatszerzés céljából az AUDI (győri), a MERCEDES (kecskeméti), a SUZUKI (esztergomi), a HANKOOK (dunaújvárosi) és a VIESSMANN (dombóvári) üzemegységébe szervezünk tanulmány utat.

Iskolánk volt tanulói közül többen helyezkedtek el sikeresen a győri AUDI-ban, valamint a dunaújvárosi HANKOOK-ban.

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva