Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
4
5
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Nagy siker volt a nyílt nap

Nagy siker volt a nyílt nap

2019. november 29.

Rengeteg érdeklődő, érdekes előadások és minden, amit bonyhádi Perczel tagiskolánkról és annak képzési kínálatáról tudni kell. A rengeteg szervezőmunkával tető alá hozott nyílt nap hatalmas siker volt.

Ínycsiklandóan gőzölgő muffin – a Völgység fővárosában, Bonyhádon található Perczel tagintézményünk egy kis csapata a bejárati ajtóban azonnal egy kis finomsággal kedveskedett a megjelent diákoknak, akik jöttek is szép számmal, hiszen az iskola által szervezett nyílt napon több mint százan vettek részt.

A bejárati ajtónál nemcsak sokak kedvenc finomságát osztogatták a szervezők, hanem szórólapokkal, képzési tájékoztatókkal is kedveskedtek azoknak, akik beléptek az intézmény kapuján. Reggel Ziegler Teréz igazgatónő tartott tájékoztatót a megújuló szakképzésről. Kiemelte, hogy a technikumi képzés egyesíti a gimnázium és a szakmatanulás előnyeit és az 5 év elvégzése után érettségi bizonyítványt és technikumi végzettséget lehet egyszerre szerezni.

A hároméves szakképző iskoláról elmondta, hogy itt a szakmák mestereit képzik, emellett hozzáfűzte, a munkáltatókkal – amelyeknek mindig nagy szükségük van a szakképzett munkaerőre – még szorosabb kapcsolatot kívánnak kiépíteni. Az igazgatónő mellett néhány diák is szót kapott. Mindegyikük egy-egy általa tanult szakmát képviselt. Meséltek a megjelenteknek arról, miért választották az adott szakmát, mi ragadta meg őket, emellett természetesen arról is beszéltek, hogy miért szeretik a Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiumát.

A beszámolók után következhettek az óralátogatások, a legnépszerűbbek az informatikai és gazdasági-szakmai órák voltak. A gépész és asztalostanműhelyek is sok látogató kereste fel, emellett sokakat érdekelt az intézmény kollégiuma is. Az intézmény korábban egy internetes játékot is indított, annak eredményhirdetése volt a nyílt nap záróprogramja. A verseny iránt is többen érdeklődtek, amit nagyon jól tettek, hiszen értékes ajándékok várták gazdáikat. Egy vezeték nélküli fejhallgató, power bank és hangszóró várt a legszerencsésebbekre, név szerint Varga Márkóra, Dalmadi Mátéra és Antal Istvánra.

 

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva