Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
4
5
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Centrumos sikerek a Garamvölgyi László Emléktornán

Centrumos sikerek a Garamvölgyi László Emléktornán

2019. november 26.

Ezüstérmet szerzett bonyhádi iskolánk csapata a Palánkon megrendezett Garamvölgyi emléktornán - ilyen előkelő helyen még sosem végeztek a völgységi fiúk!

A meghívásos teremlabdarúgó tornán a gárda egy 8 csapatos mezőnyből kikerülve állhatott a dobogó második fokára! A tornán résztvevők tájékoztatása szerint csak egy kis szerencse kellett volna ahhoz, hogy a völgységi fiúk ne a második, hanem az első helyet szerezzék meg.

Mindemellett talán az sem egy túlzó kijelentés, hogy a megmérettetésen hangsúlyos szerephez jutottak tagiskoláink, hiszen a Perczel mellett Ady tagintézményünk alakulata is részt vett a kupán – a két csapat pedig meg is küzdött egymással.

A Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiumának gárdája csoportmérkőzésen, büntetőkkel kapott ki a Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiumának csapatától, tehát a végén már „csak” a harmadik helyért játszhattak.

Az adys fiúkat alaposan feltüzelhette a tagintézményi párharc, mert a bronz helyért vívott csatában legyőzték az I. Béla Gimnázium csapatát, így ők állhattak a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. Sőt, a torna legjobb kapusa is tőlük került ki: Mányák Atanáz Dáriusz lett a kupa kiváló portása.

A bonyhádi csapat tagjai: Győrfi Imre, Boros Kevin Krisztián, Tamás Ádám, Farkas Péter Attila, Reichert Krisztián, Sásdi András, Kiss Hunor, Szedlacskó Ákos

Felkészítő tanár: Máté Norbert

A szekszárdi csapat tagjai: Sára Patrik, Kelemen Zsombor, Kovács Róbert, Fóris Dávid, Hábel Gábor, Keszthelyi György, Kapéter Kevin, Varga Bálint, Péter Dávid, Mányák Atanáz Dáriusz.

Felkészítő tanár: Hegedüs-Horváth Szimonetta

A nyitóképen és a galériában látható fotón piros mezben a Perczel iskola csapata, a másik fotón Mányák Atanáz Dáriusz, miközben átveszi a legjobb kapusnak járó oklevelet. 

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva