Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolája

2017.01.04.

FEDEZD FEL A KERI-T!


Cím:
7100 Szekszárd, Szent László u. 8-12.
Telefon/fax:+36/74/315-177, 74/316-463
Honlap: bezeredj.szekszardiszc.hu
E-mail: titkarsag@bezeredj.szekszardiszc.hu
Igazgató: Szabóné Kiss Erzsébet

A KERI-ként ismert Bezerédj István Szakképző Iskolai Tagintézmény fennállása óta gazdasági képzést folytat. A mindenkor érvényes kereskedelmi és közgazdasági ismereteket nyújtó oktatási, képzési kínálat a munkaerő-piac igényeinek megfelelően, folyamatosan változik, megújul.
Elmondhatjuk, hogy az alapvető gazdasági tudás ma már az általános műveltség része. A szakmai ismeretszerzés mellett mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy jól használható tudást kapjon. A tanulás természetesen csak egy része az iskola életének. Fontosak hagyományaink, melyeket tisztelettel ápolunk több, mint 90 éve.

Nálunk tanulni nem csak tanórán lehet!

A megszerzett tudás gyakorlatban való alkalmazását szolgálják a tanulók által működtetett diákvállalkozások, melyeknek lehetőségük van kiállításokon, versenyeken bemutatkozni; sikeres szereplés esetén akár külföldön, nemzetközi vásárokon is részt venni.
A tanirodákban a diákok megismerkedhetnek egy szimulált vállalt belső életével, önálló vállalkozói munkát végeznek.
Az elméleti tudás megmérettetésére a közismereti és szakmai versenyek teremtenek lehetőséget.
De egy diák élete nem csupán tanulásból áll. A diákönkormányzat szabadidős programok szervezésével (szecska-avató, diáknap, vetélkedők, előadások, múzeum- és színházlátogatás) teszi színesebbé a diákéletet.
A hagyományőrző rendezvényeink (Bezerédj-nap, szalagtűző, karácsony, farsang, diáknap, ballagás) mellett sportfoglalkozások, szakkörök, fakultációk várják az érdeklődőket.
Jól felszerelt informatika termek, tanirodák,9 digitális táblával felszerelt tanterem is segítik a tanulni vágyókat.
Igény esetén törvényi kötelezettségünk szerint biztosítunk tantárgyi korrepetálásokat, tehetséggondozó foglalkozásokat, érettségire felkészítőket.
A sajátos nevelési igényű és tanulási nehézséggel küzdő tanulóink számára az „utazó” gyógypedagógus szolgálat szakemberei tartanak fejlesztő foglalkozásokat.
Iskolánkban 4 éves szakközépiskolai és 3 éves szakiskolai képzések folynak.