Példátlan összefogás egy törött lábú macskáért!

2017.12.18.

Nem mindennapi történetünk van! A múlt héten tagintézményünk, a Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma udvarán találtunk egy törött lábú kandúrt. Az állat megsegítésére – szüksége volt egy komoly műtétre, amely több tízezer forintba került – példátlan összefogás jött létre! Az itt tanító pedagógus kollégák közül néhányan és „külsősök” közösen gyűjtötték össze a műtéthez szükséges összeget, majd nem sokkal később a nagy beavatkozás is megtörtént egy mohácsi klinikán.

A legfrissebb információk szerint a kandúr jól van, most már csak szerető gazdiját várja, aki még MA (!) jelentkezhet érte! Ha erre nem kerülne sor, de valaki más esetleg befogadná az állatot, akkor megtekintheti a Szekszárdon található Központi Állatkórházban (7100 Szekszárd, Mikes utca 14.), de fontos, hogy már csak MA, mert a macskát holnap egy budapesti állatmenhelyre fogják szállítani! Érdeklődni a 74/ 529-333-as telefonszámon is lehet (Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma; a testnevelés tanárok irodáját kell kapcsoltatni).
Az állat megsegítésében közreműködők előtt emeljük kalapunkat, hatalmas JELESRE vizsgáztak emberségből. Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, karácsonyhoz közeledvén egy ilyen nem mindennapi történet egy még nagyobb érzelmi töltetet is kapott!