Napsugarak nyújtotta energia a HEMI-ben is!

2018.07.17.

Az előbbi posztban is említettük, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Szekszárdi Szakképzési Centrum bruttó 189 172 736 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával megvalósuló Széchenyi 2020 program keretében „Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére” című pályázati felhívásra benyújtott „Napelemes rendszer telepítése a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben” című pályázatával.

Ha ragyog a nap Dombóváron, akkor annak érezhető jelei lesznek a Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiumában is, hiszen ebbe a dombóvári tagintézményünkbe is jutott a napelemből! Hurrá!

A pályázatban érintett tagintézményeink listája: Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma, a Szekszárdi SZC Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolája, a Szekszárdi SZC Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolája és Kollégiuma, a Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma, valamint a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma.

A beruházás képei megtekinthetők a Képgalériában.