Micsoda elismerés, micsoda büszkeség!!!

2018.08.28.

Bonyhádi tagintézményünk, a Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiumának történelem-földrajz szakos tanára, Bischof Tamás kapta idén a Merész Konrád-díjat!

Azok a pedagógusok részesülhetnek a megtisztelő kitüntetésben, akik példaértékű oktató-nevelő munkájuk mellett a város javára kifejtett, és a közösséget szolgáló szabadidős tevékenységeket szerveznek.

A Bonyhád Város Képviselőtestülete által 1997-ben alapított díjra Bischof Tamás 23 évi kiemelkedő pedagógiai munkássága mellett, Bonyhád, valamint a térség iránti elkötelezett tevékenységével is rászolgált. A táborok és egyéb szabadidős programok szervezésében és kivitelezésében élen jár, a Dobogó Egyesületben pedig túrákat szervez, melyekbe diákjai mellett azok hozzátartozóit is rendszeresen bevonja.

Mindezek mellett a Gólyatáborok lelkes szervezője és lebonyolítója, a Diákönkormányzat munkájának segítője, a Perczel-sírok gondozásának koordinátora.

És ki ne hagyjuk a felsorolásból, hogy tevékeny közreműködője a bonyhádi Autómentes Napnak, valamint a Mozdulj Bonyhád elnevezésű programnak.

Tanár Úr! Szívből gratulálunk!