Helyzetértékelés

2018.09.28.

A Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma volt a házigazdája a közelmúltban megrendezett, a GINOP 6.2.3-17-2017-00038 azonosítószámú pályázattal kapcsolatos kétnapos szakmai rendezvénynek.

Mindkét napon rövid szakmai műhelymunkára várták a projektben résztvevő, Centrum szinten működő nyolc munkacsoport tagjait és koordinátoraikat.

Az első napon a mérés – értékelés; a fejlesztés – differenciálás; a szociális hátrányok enyhítése-, mentorálás-; és az intézményi környezet munkacsoportok találkoztak, míg a második napon a pályaorientációt, pályakorrekciót, életút-építést, utánkövetést; tanórán kívüli- közösségfejlesztő, közösségformáló tevékenységeket, önkéntességet; humánerőforrás fejlesztést; és az IT – IKT fejlesztést koordináló munkacsoportok találkoztak.

A programon lehetőség volt arra, hogy a különböző intézményekből érkező csoporttagok megismerjék egymást, majd csoportonként áttekintették az éves integrációs cselekvési terv feladatait.
Ziegler Teréz projektmenedzser tájékoztatta a résztvevőket a projekt jelenlegi állásáról, különös tekintettel a 200 millió forintos eszközbeszerzés témakörére, emellett összefoglalta a további feladatokat.

E program keretében került sor a hónap végén esedékes országos mérésről szóló tájékoztatóra, melyről a résztvevők rövid írásos összefoglalót is kaptak, majd az esemény zárásként a meghívottak választ kaptak kérdéseikre.

A rendezvényen készült képek megtekinthetők a Képgalériában.