Egy I. és két II. hely

2019.04.05.

A Szekszárdi Szakképzési Centrum két tagintézményének három tanulója elképesztő sikert ért el a Budapesten megrendezett XII. Szakma Sztár Fesztiválon.

A Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiumának diákja, Závoti Levente épület- és szerkezetlakatos szakmában I. lett, míg Pusztai Csaba Krisztofer kőműves és hidegburkoló szakmában a dobogó II. fokára álhatott fel.

Felkészítő tanárai, Izsó Gábor és Kondor Gyula szerint Závoti Levente szorgalmas tanuló, a versenyre nagyon sokat készült. Elszántsága mögött komoly hivatástudat áll, hiszen mindenképpen az épület- és szerkezetlakatos szakmában szeretne majd elhelyezkedni.

A kőműves szakmában jeleskedő Pusztai Csaba Krisztofernek már a kilencedik évfolyam kezdetén is látható volt a szakma iránti elkötelezettsége. Felkészítő tanára, Horváth Dezső szerint nagyon igyekvő, szorgalmas és kitartó diák, melyek mind hozzásegítették a szép sikerhez.

A Szekszárdi SZC Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának diákja, Tóth Klaudia vasútforgalmi szolgálattevő szakmában a II. helyen végzett. Dombóvári tagintézményünk tanulóját Erb Béláné készítette fel, aki szerint a fiatal hölgy rendkívül szorgalmas, céltudatos és rengeteget tanul.

Az előkelő helyeken végzett fiatalok a kiváló eredményeknek köszönhetően mentesülnek az év végi vizsgakötelezettség alól!

A Szekszárdi Szakképzési Centrum ezúton gratulál a kiváló eredményt elért fiataloknak! Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ilyen céltudatos és szorgalmas diákokat tudhatunk tanulóink között! 

A fantasztikus sikerről Centrumunk Facebook oldalán több posztban is beszámoltunk! Kattints és lájkolj/kövess minket!

https://www.facebook.com/szszc/