Örülünk a napnak

2018.08.28.

Szalagátvágás, napsugarak és öröm! Befejeződött a napelemes rendszer telepítése a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben. Ennek apropóján Ábrahám Norbert, a Szekszárdi Szakképzési Centrum főigazgatója, dr. Szekeres Beáta projektmenedzser, valamint Luda Ottó, a HelioActive Kft. ügyvezetője (az átvágást ábrázoló fotón, balról jobbra) közösen vágták át a nemzetiszínű szalagot a projekt egyik helyszínén, a Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiumában.

A Szekszárdi Szakképzési Centrum bruttó 189 172 736 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával megvalósuló Széchenyi 2020 program keretében „Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére” című pályázati felhívásra benyújtott „Napelemes rendszer telepítése a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben” című pályázatával.

A projektben az alábbi tagintézményeink érintettek: Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma, a Szekszárdi SZC Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Szekszárdi SZC Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolája és Kollégiuma, a Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolájaa Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma, valamint a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma.

A képgaléria természetesen most sem hiányozhat!


Cikk a Tolnai Népújságban – Fejlesztések a Szekszárdi Szakképzési Centrumban